SALESTYLING

Sådan bliver din bolig salgsklar! Ring endelig og hør nærmere…

KLAR TIL SALG

SALESTYLING

Hvad er din udfordring?

Din bolig skal sælges og du har brug for hjælp til placering af interiør, optimering, stemning, farver, matrialevalg, bedre lysindfald.

Måske har din bolig været til salg længe uden at der har været særlig meget interesse? En styling af dit hjem kan skabe mulighed for en ny promovering af boligen – enten ved at der bliver taget nye billeder eller skiftet ejendomsmægler.

Er der udfordringer med planløsningen? Det kan vi også få styr på, så målgruppen af potentielle købere bliver større…
Lad mig vide om du har behov for at der kommer en håndværker og giver et tilbud på eventuelle forbedringer. De kan godt have lidt travlt, så jo før jeg ved det jo bedre!

Er det mon noget for dig?

Med salestyling tilpasses din bolig købers behov, ønsker og drømme – og du får samtidigt styr på hvilke møbler der skal med videre.

Når boligen er optimeret og ser indbydende ud, snakker vi om hvad der kan gøres inden en fremvisning! 

Hvad får du ud af det?

En bolig hvor dit interiør står bedst muligt. Klarhed over hvordan dit hjem kan opfylde købers kriterier og drømme.

Balance, harmoni og fuld udnyttelse af din boligs potentiale.

Du vil også have taget stilling til hvilke møbler du ønsker at bringe med ind i din nye bolig. 

Ro i boligen, men også i hovedet! 

Pris

Min timepris er 1.600 KR inklusiv moms.
Det er altid muligt at aftale opringninger mellem vores sessioner. 
Ved længere forløb aftaler vi prisen.

PRIS EKSEMPEL:

1: Afklarende samtale
2: Fysisk besøg – snak om prioriteringer
3: Plan over oprydning og optimering
4: Fysisk besøg – placering af møbler og interiør
5: Fysisk besøg – styling/finish

7.500kr inklusiv moms

 EFTERFØLGENDE AFTALER:
1.600 kr pr time inklusiv moms

salesstyling

Salestyling – KORTERE LIGGETID OG HØJERE SALGSPRIS

Når et hjem skal sælges, er det vigtigt at det udstråler den rette mængde personlighed og varme, samtidigt med at køber kan visualisere egne møbler og fremtidige liv i boligen. Salestyling kan tiltrække flere købere til prisen og minimere liggetiden.

Inden du kontakter en ejendomsmægler, har du mulighed for at få sparring til hvordan dit hjem præsenterer sig bedst muligt og giver køberen indsigt i alle de muligheder og egenskaber boligen rummer.
Har du allerede forsøgt at sælge din bolig i lang tid, kan det være en rigtig god idé at få gennemgået og opdateret din indretning – der kan herefter være behov for at få taget nye billeder eller skifte mægler.

Hvad er salestyling?

Salestyling gør din bolig salgsklar, ved at boligens gode egenskaber bliver fremhævet og gjort mere attraktive, relevante og tilgængelige for køberen. Ved at identificere købers behov/drømme/ønsker og matche dem med de muligheder der er i dit hjem, kan boligen indbringe en højere salgspris.

Huset eller lejligheden indrettes som udgangspunkt med dine egne møbler – i langt de fleste tilfælde skal der ryddes ud og optimeres – eventuelle nye elementer indkøbes efter aftale. Hjemmet skal fremstå indbydende og klar til indflytning. Med salestyling aftaler vi en konkret handleplan, en omrokering og placering af interiør, samt rådgivning til hvordan du efterfølgende hurtigt styler inden fremvisninger.

Først gennemgår vi din bolig og snakker om ændringer og eventuelle supplerende elementer – ofte er det puder, tæpper, planter, kunst, lækker håndsæbe etc der giver den sidste finish. Herefter indrettes boligen og til sidst sættes den til salg hos en ejendomsmægler – eller ny tid til fotograf bestilles… Det er altid muligt at ringe og spørge om yderligere tiltag.

 

Skal der købes mange nye møbler?

Salestyling handler ikke nødvendigvis om at købe en masse nye dyre møbler, men om at få det bedste ud af det, du allerede har og eventuelt supplere med få nye ting. Der kan skabes balance og harmoni i et rum ved hjælp af farver, teksturer, materialer og ved at skabe sammenhæng mellem møblerne. Ofte er der brug for at rydde op eller rydde ud i antallet af møbler før der kan rokeres rundt. Hvis der er mange kolde og hårde materialer, som eksempelvis stål og glas, kan lettere og varmere materialer, som eksempelvis træ og læder/stof, være med til at skabe den rigtige balance. Du er altid selv med i beslutningerne om hvor mange nye elementer der skal ind i dit hjem. 

Kan der skabes en balance med et mindre budget?

Ja, sagtens! Vi får det bedste ud af det, du har, og finder løsninger der skaber et æstetisk smukt rum. Med opmærksomhed på kontraster, farver, brug af forskellige teksturer og materialer, kan der godt styles for et lille budget. Ved hjælp af små tiltag, kan der sagtens skabes ro, hygge og balance i hjemmet. Ved blot at placere dit interiør på en ny måde, opnås et frisk pust og udseende. Et par nye planter, puder eller en dejlig farve på væggen kan gøre underværker!  

Hvordan udføres SALEStyling?

Vi matcher din bolig med købers krav til funktioner og prioriteringer. Hjemmet indrettes med dine egne møbler og interiør, som placeres så det står bedst muligt. For at optimere sammenhæng og harmoni, kan der vælges eventuelle farver til vægge, nye tekstiler, kunst eller andre dekorative elementer. Denne proces forbedrer hjemmets samlede udseende og ofte føles det som om der er mere plads. Når du booker en salestyling, får du hjælp til at træffe de rigtige valg, som sikrer at dit hjem opnår det rigtige udtryk til salg og udnytter boligens fulde potentiale. Du klædes selvfølgelig også på til at gøre boligen klar inden fremvisning. 

Hvad kan man skrue på i indretningen?

Stilarter, møbler, farver, belysning, nye zoner, placeringer, sammenhæng, flow, færre eller flere ting, pynt, materialer, tekstiler, opbevaring, afstand, energi, stemning etc. 

Metoder og teknikker

I en styling anvendes der mange forskellige metoder og teknikker. Jeg benytter mig af psykologiske virkemidler, farveanalyse, energi, flow, sammensætninger og pardannelser, brug af kunst og dekorationer, inddeling i zoner samt brug af naturligt og kunstigt lys. En blanding af disse hjælper til at skabe en samlet visuel balance, et harmonisk miljø, personlighed og stil.

Fordele ved salestyling

Salestyling kan øge værdien af din bolig og gøre det muligt at sælge boligen hurtigere og til en højere pris. Det kan hjælpe med at få boligen til at se større og mere indbydende ud, hvilket gør det lettere at få gode fotos og præsentationer, der vil tiltrække potentielle købere. Salestyling kan også gøre det lettere at strukturere og udnytte pladsen i hjemmet bedre, så indretningen er mere organiseret og funktionel – denne struktur kan flyttes med over i din fremtidige bolig. Ved at skabe et smukt og afslappende miljø, bliver dit hjem et sted, hvor der er plads til mere ro og nydelse imens du har det til salg.

Hvordan kan man skabe et harmonisk hjem?

Harmonien i hjemmet handler om hvordan farver kombineres, om der både er en nogenlunde ligevægt af hårde og bløde materialer og møbler – og også ofte om former og flow igennem hjemmet. Der findes vanvittigt mange farver, mønstre og materialer, som harmonerer med hinanden når de sættes rigtigt sammen. Selvom dit hjem skal sælges, er det vigtigt at du trives med det samme, når du kommer ind af døren. Ved at tage stilling til dine møbler og dine ting generelt, vil en flytning også være nemmere, da du allerede har sorteret og fået sammensat de rigtige kombinationer af interiør. 

Ring endelig og hør hvordan lige netop din bolig kan blive salgsklar.

 

I HUS TIL HALSEN

I programmet “I HUS TIL HALSEN” på DR, skabes der ændringer i huse der er svære at sælge. En ejendomsmægler, en  designer og en tømrer optimerer sammen med sælger, samt sælgers familie og venner husene og gør dem mere indbydende og klar til salg. 

DR 1 skriver: “Programmets eksperter får til opgave at hjælpe familier ud af meget klemte situationer, hvor et hussalg nærmest virker utopisk. Eksperterne skal nu gøre alt hvad de kan, så familierne forhåbentlig få deres hus solgt og kan komme videre i livet.” 

Har du brug for denne service uden at det bliver filmet og vist i bedste sendetid, så tilbyder jeg en lignende service i form af SALESTYLING. Vi snakker om hvad du selv kan gøre, om du har brug for at få hjælp af venner/familie eller måske fra håndværkere. Jeg optimerer din planløsning og så skal der ryddes op og optimeres – vi rykker rundt og placerer interiør, så det står bedst muligt. 

"EN VIRKELIG GOD OPLEVELSE - VI GLÆDER OS TIL AT KOMME I GANG!"

Anna, Islands Brygge

"VI INDSTILLEDE HUSSØGNINGEN"

Cecilie & Andreas, Kongens Lyngby

"DER ER KLART EN BEDRE BALANCE NU"

Stine, Østerbro

"NYTÆNKENDE LØSNINGSFORSLAG"

Nathalie, Virum

"Det giver jo så meget mening. EJ - så behøver vi ikke bygge ud på 1. salen!"

Marie, Kongens Lyngby

"Der blev udvist stor respekt for indretning af min lejlighed, økonomi og familiesituation. En kæmpe tak til Emilie for hendes store empati og nærvær. "

Frederikke, Frederiksberg

Tak for hjælpen - det er virkelig smart at jeg kan lave om lidt af gangen!

Jakob, Virum

DET FEMTE RUM

Emilie Egebjerg
Håbets Allé 7
2800 Kgs Lyngby

kontakt@detfemterum.dk

TLF 21207877
CVR 42872644

SEND EN BESKED

FØLG MED HER