“Konkrete handlinger i dit hjem og mentale værktøjer til dit sind. Skab plads til selvomsorg, velvære og ro – gør dit liv overskueligt og let. Optimer din hverdag og bliv fri for kaos!” 

xx Emilie

Mit speciale er hybriden mellem det fysiske og psykiske. Det du omgiver dig med smitter af på din tilstand – det er derfor vigtigt at få skabt balancerede omgivelser, der styrker din trivsel, og som du vil elske at være i.

Dit hjem – og helst også din arbejdsplads – skal være et sted, der nærer dig, giver energi og bringer balance ind i dit liv!

Ved at rydde op i dit sind og i dine fysiske rum, giver du dig selv tid og plads til mere selvomsorg, velvære og overskud. 

Jeg kan genkende din situation og jeg forstår dig, for jeg har selv været der. Jeg guider dig til have fokus indad, samtidigt med at du også får handlet udad. Det er muligt, fordi du ikke er alene – lidt ligesom en personlig træner der motiverer og hepper på dig…

Du skal arbejde sammen med mig hvis du ønsker en støtte i en periode af dit liv. Måske har du kun brug for at se nye muligheder eller bud på optimering. Måske er det sparring, motivation eller opbakningen der kalder på dig. 

Det kan også være du tidligere har opsøgt hjælp udefra. Du har måske siddet på et pænt kontor og snakket om din situation og mærket håb. Men idet du træder ind af døren til dit hjem har du følt dig handlingslammet. For hvor skal du starte. Hverdagen kan være så spændt ud, at selve handlingen kan være svær at få tid eller overskud til. 

Det betyder noget for mig, at kunne hjælpe dig med at skabe en hverdag fyldt med god energi. 

Her er det ikke kun ord – vi handler sammen og på den måde sker der noget både fysisk og mentalt. Du er med til at bestemme tempoet og hvornår du er klar til at gå videre selv. Vi aftaler dine næste skridt på vejen og en opfølgning. 

Jeg har efterhånden været vidne til denne proces mange gange og jeg har set nogle ret vilde forandringer. Det kan også ske i dit liv – uanset niveauet af kaos eller overfladisk orden. Uanset om der mangler personlighed eller sammenhæng. Du fortjener lys og lethed. Og tiden er nu.  

 

BAGGRUND

– Coach 

– Human Design Reader 2024

– Interior Design 

– Intuitiv guidance

– Meditation 

– Mental Health 

– EQ (emotional quotient)

– Feng Shui (nordic)

– Arbejdsglæde & trivsel 

– AutoCad / plantegning

– Projektledelse

– Speak, VO & dubbing 

– Multimedie Designer 

Emilie HOMEinMIND

BOOK EN GRATIS SAMTALE

+45 21 20 78 77

eller send en mail til

emilie@homeinmind.dk

 

• Coaching/optimering (hjemme hos dig)

• Kontor optimering (for virksomheder)

• Boligstyling og kontorstyling

• Facilitering af arrangementer/møder

• Hjælp til forbedring af planløsning

• Foredrag “Mental og fysisk trivsel”

• Speak/VO opgaver

• HUMAN DESIGN readings

"EN VIRKELIG GOD OPLEVELSE - VI GLÆDER OS TIL AT KOMME I GANG!"

Anna, Islands Brygge

"VI INDSTILLEDE HUSSØGNINGEN"

Cecilie & Andreas, Kongens Lyngby

"DER ER KLART EN BEDRE BALANCE NU"

Stine, Østerbro

"NYTÆNKENDE LØSNINGSFORSLAG"

Nathalie, Virum

"Det giver jo så meget mening. EJ - så behøver vi ikke bygge ud på 1. salen!"

Marie, Kongens Lyngby

"Der blev udvist stor respekt for indretning af min lejlighed, økonomi og familiesituation. En kæmpe tak til Emilie for hendes store empati og nærvær. "

Frederikke, Frederiksberg

Tak for hjælpen - det er virkelig smart at jeg kan lave om lidt af gangen!

Jakob, Virum