SEND EN BESKED / BOOK EN TID

BESTIL OPRINGNING ELLER STIL ET SPØRGSMÅL

HOMEinMIND
planløsning

Spørgsmål og svar

HVEM ER HOMEINMIND?

KORT OM EMILIE:

Mor til to, gift med Martin og bor i hus i Lyngby.

– Coach, facilitator, projektleder og speaker
– Certificeret interiør designer og multimediedesigner 
– Autoriseret i bekæmpelse af skægkræ

Rådgiver om selvomsorg, fysiske omgivelser, planløsninger, kontormiljøer, mental sundhed, zoner, indretning og velvære.

Jeg bruger min erfaring fra og viden om farvelære, energier, psykologiske virkemidler, human design, matrialer, chi, husrens, oprydning, journaling, meditation, krystaller, numerologi, manifestation, feng shui og visualiseringer. Sammen med min stærke intuition vælger jeg de elementer som giver mening i din specifikke situation.

Jeg har selv afprøvet det hele og på hver sin måde har disse værktøjer og tilgange været brugbare og med til at forme både mig og min virksomhed til den holistiske helhed som efterhånden har taget form. 

Jeg ser ikke coaching som mig der skal lære dig en hel masse om livet – men som en udveksling og dialog omkring din situation, mål og drømme for fremtiden. Jeg spejler dig og i vores sparring finder vi ud af hvad der holder dig tilbage eller forhindrer dig i at leve det liv du ønsker. 

HOLISTISK COACHING?

Med holistisk coaching mener jeg egentlig bare en tilgang til at coache hele vejen rundt. Jeg tror på at alt hænger sammen. Dine omgivelser, din krop, dit sind, dine handlinger, din mentale tilstand, dit overskud … det hele!

Jeg arbejder udfra de ting jeg mærker når vi snakker sammen og udfra min viden, læringer og erfaringer. Jeg spejler dine kompetencer, dine bekymringer, dine behov, dit potentiale og alt det andet der dukker op undervejs i vores samtaler. 

PLANLØSNING PÅ BUDGET

Det behøver ikke være dyrt at optimere sin planløsning. Der er mange muligheder for at forbedre små hverdags udfordringer med et lille budget. Det vigtige er at finde ud af hvilke ting der har stor betydning og hvad dine prioriteringer er – og det finder vi ud af sammen. Efterfølgende gennemgår vi din bolig og udfordrer funktioner og zoner. Vi undersøger hvilke ting der er nødvendige og hvad du drømmer om.

Skal jeg rydde meget op inden et besøg

Slet ikke! Jeg kommer ikke for at tage billeder til hjemmesiden og jeg kan sagtens se muligheder selvom der er et tørrestativ eller en briotogbane. Faktisk kan det være lettere at se hvordan hjemmet bliver brugt hvsi det bare står som om det er helt almindelig hverdag!

Jeg har selv to børn og hjemme hos os er der tit smårodet – men hverdagsrod er heller ikke farligt. Det er det rod der bliver liggende til gengæld. Stagneret rod er hverken godt for indemiljøet eller for din mentale tilstand. Sammen finder vi løsninger til bedre opbevaring og vi løser de eventuelle udfordringer der er i hvert rum. Vi prioriterer og finder ud af hvilke funktioner de forskellige værelser skal rumme. 

HVAD ER HJEMMEBLIND?

Hjemmeblind er et udtryk for at man er blevet så fortrolig med de daglige rutiner eller omgivelser at man ikke længere kan se hvad der virker eller ikke virker. 

Derfor er det smart at få besøg af en uvildig, der ser indretning og potentialer for en bedre løsning. 

Der er også forskel på hvor visuelle forskellige mennesker er – men der er masser af inspiration at hente uanset hvad dit niveau er. For ved at snakke højt om både muligheder og udfordringer, kommer der altid nye tanker og vinkler frem. 

Kan jeg nøjes med et enkelt møde?

Det kommer lidt an på hvad du søger:

COACHING
De fleste mennesker ønsker at fikse deres liv på 2 sekunder – men det er svært at få styr på det hele så hurtigt ved hjælp af coaching. Hvis du ønsker en reel forandring i dit liv skal du gøre ting du ikke plejer at gøre – og det har vi minimum brug for tre gange til at lave om på! Mine forløb er altid skræddersyet til din specifikke situation og der er også mulighed for at være med i gruppeforløb med 2-4 andre. Det gode ved disse forløb er at der er endnu større engagement i hverdagen. Det hjælper når andre spejler én der hvor man er og omvendt kan man bidrage til at berige andres situation, ved at respondere på deres spørgsmål og følelser. 

INDRETNING
Har du brug for sparring til din indretning, kan det godt lade sig gøre med et enkelt besøg. Jeg kommer gerne med forslag og inspiration til hvordan du kan optimere dit hjem. Måske du overvejer om der er mulighed for at lave et ekstra børneværelse eller et kontor. Denne service er også til dig der allerede har en aftale med en arkitekt, men gerne vil have en uvildig sparring om boligens potentiale, eller til dig som er i tvivl om du vil blive boende. Omvendt kan jeg også bookes med på en fremvisning af et potentielt boligkøb, hvor muligheder for en ændret planløsning eller indretning kan vendes og drejes.
Det er altid muligt at aftale et ekstra møde til yderligere gennemgang efterfølgende!

SKÆGKRÆ
HOMEinMINDs behandling af skægkræ løses ved udlægning af ædegift minimum to gange med ca tre måneders mellemrum. Jeg doserer kun den nødvendige mængde gift og kan garantere en virkning efter gang nr to. Du vil allerede mærke en kæmpe forskel efter den første behandling, men jeg vil være helt sikker på at alle skægkræ udryddes og det er jeg kun ved to behandlinger. 

HUSRENS / BILRENS
Det er muligt at få dårlig lugt til at forsvinde med en enkelt ozonbehandling. 
Jeg kommer forbi dig med maskinen, vi lukker af for det rum der skal renses og så er der ikke andet at gøre end at vente. Behandlingen tager minimum 3 timer og jo større rum jo længere behandlingstid. 
Hvis du har en bil der lugter, er du velkommen til at køre den til Lyngby (lige i centrum). Du kan parkere den og gå ned i byen i de 3-4 timer det tager. Jeg kommer også gerne hjem til dig – her kræver det dog et udendørs stik eller adgang til huset med en en forlængerledning. 
Det er op til dig om der skal afsluttes med salvie eller en mild room-spray. 

HUSRENS - HVORDAN?

Jeg tilbyder rens med ozon og eventuelt salvie.

Ozon oxiderer og nedbryder først de bakterier der er årsag til lugtgenen, som eksempelvis kloak lugt fra et afløb, cigaretrøg, mad der er brændt på i ovnen eller mikrobølgeovnen. Ozongeneratoren skal køre nogle timer i det aflukkede rum (uden ophold i rummet) og derefter skal der luftes grundigt ud.

Valgfrit: Efterfølgende bruger jeg salvie, der gennem årtusinder er blevet anvendt i de Amerikanske Indianske traditioner, som en udrensende plante til at uddrive tung energi. Der luftes grundigt ud igen. 

Valgfrit: Tilsidst er der mulighed for at afslutte med en yndlingsduft af enten jasmin, lavendel, bergamot, grapefrugt, pebermynte eller fresia. 

BILRENS
Hvis du har en bil der lugter, er du velkommen til at køre den til Lyngby (lige i centrum). Du kan parkere den og gå ned i byen i de 3-4 timer det tager. Jeg kommer også gerne hjem til dig – her kræver det dog et udendørs stik eller adgang til huset med en en forlængerledning. 
Det er op til dig om der skal afsluttes med salvie og/eller en mild room-spray. 

HOMEinMIND

Håbets Allé 7
2800 Kgs Lyngby

emilie@homeinmind.dk

TLF 21207877
CVR 42872644

SEND EN BESKED

FØLG MED HER