HUMAN DESIGN & COACHING

 

EN HOLISTISK MÅDE AT COACHE PÅ

I en verden, hvor vi stræber efter at forstå os selv bedre og nå vores fulde potentiale, er der et værktøj, der har vundet stigende popularitet for sin dybdegående og holistiske tilgang til personlig udvikling: Human Design. 

Jeg tror på at bringe det bedste fra flere ‘verdener’ sammen i min måde at coache på – og ved at bruge principperne i Human Design, kan der opnås en større klarhed, selvindsigt og empowerment i måden at anskue og forbedre dine relationer, skabe en dybere forbindelse til dine fysiske omgivelser, styrke dine professionelle færdigheder og meget mere. 

Jeg bruger kun en lille del af Human Design i min coaching, men denne del hjælper både mine klienter og jeg til at skabe det helt rigtige udgangspunkt for vores forløb. 

Hvad er Human Design, spørger du måske?

Det er et system baseret på kombinationen af ​​astrologi, kabbala, I Ching, genetik og kvantemekanik. I Human Design kortlægges din individuelle energiprofil og giver dybdegående indsigt i, hvordan du bedst trives og udfolder dit potentiale. 

Jeg har selv profilen generator med sacral autoritet – hvilket meget overordnet betyder, at jeg har en indbygget mavefornemmelse af, hvad der er rigtigt for mig når det kommer til beslutninger og handlinger. Min autoritet ligger i at lytte til min krop, mine følelser og min intution. 

Ved at coache ud fra viden om din profil, kan vi bedre klarlægge hvordan vi sammen kan skabe positive ændringer i dit liv. Jeg holder et rum for dig, hvor du kan udforske og omfavne dit autentiske selv, og hvor du kan lære at navigere i verden med større selvtillid og klarhed. Når du bliver bevidst om denne overordnede ‘vejledning’, kan du begynde at leve mere autentisk, let og effektivt. 

Gennem en blanding af 1:1 sessioner, konkrete hjemmeopgaver og øvelser, kan du integrere nye strategier/handlinger i dit liv og træffe bevidste beslutninger, der er i overensstemmelse med den du er. Og på den måde opnår du en dybere følelse af tilfredshed og succes på alle områder af dit liv.

BOOK EN GRATIS SAMTALE

Har du lyst til at høre mere om hvad et forløb sammen med mig indebærer?

Send en SMS til 21207877
– så ringer jeg dig op!

Emilie - HOMEinMIND

“Dit fysiske miljø
hænger sammen med
din mentale tilstand”

ENERGIPROFIL & PERSONLIGHED

KORT OM HUMAN DESIGN

Type
Der er fem primære typer i Human Design:
Manifestorer, Generators, Manifesting Generators, Projektører og Reflektorer. Din type bestemmer din grundlæggende tilgang til livet og din strategi for at opnå succes og opfyldelse.

Strategi
Hver type har en specifik strategi for, hvordan de bedst kan navigere i verden og træffe beslutninger. For eksempel er Generators og Manifesting Generators blevet rådgivet til at reagere på livets invitationer, mens Projektører er bedst egnet til at vente på invitationer fra andre.

Autoritet
Autoriteten i Human Design refererer til den primære kilde til vejledning, når man træffer beslutninger. Der er forskellige autoriteter, herunder sacral, solar plexus, splenic, hjerte, ego, mental og intuitiv autoritet. Autoriteten afhænger af, hvilke centre der er defineret i din Human Design og hvor energien er mest stabil. 

Centerdefinitioner 
Centrer i Human Design repræsenterer forskellige aspekter af vores personlighed og energi. Disse centre kan være definerede eller åbne, hvilket påvirker, hvordan vi oplever og udtrykker os selv i verden.

HealYourSpace coaching

VISUALISERINGER
TAKNEMMELIGHED
DAGBOG
MEDITATION
OPRYDNING
INTUITION
NUET

1:1 session & oprydning

EFTER FØRSTE MØDE:
“Tusinde tak for besøget, det var meget berigende
og har betydet at jeg har kunnet få noget fra hånden. Din måde at anskueliggøre delmål med råd om helt praktiske tilgange har fået mit mod op. Jeg har også fået skylden og skammen overvundet som har tynget og blokeret mig og som gjorde mig handlingslammet. At jeg ikke længere identificerer mig med det kaos og med kontroltabet, som du også gjorde mig opmærksom på. Det har gjort mig stærk og parat til at tage ansvaret tilbage, så jeg mærker at jeg nok skal få styr på det.”

EFTER ANDET MØDE:
“Tak for den kæmpe forskel du har været katalysator for. Det er en drøm at opleve det hele forvandle sig. Jeg nyder at være igang!” 

EFTER TREDJE MØDE:
“Jeg har nået så meget og er i bund med sortering og grundrengøring. Jeg går igang og kan ikke stoppe igen. Der sker ting jeg ikke havde tænkt var mulige. Det næste… hvad mon det er… føler der ikke er grænser for hvad der kan ske.”

DEA

1:1 session & optimering

EFTER FØRSTE MØDE:
“Hej Emilie, tak for i går! Der er faldet ret mange ting på plads, som jeg slet ikke havde tænkt på inden vi mødtes. Både vedrørende planløsningen, opbevaring og alle de blandede zoner, men også i forhold til hvad det er vi vil og hvad der jo rent faktisk er en mulighed. Jeg har været ude og købe en virkelig flot grøn til gangen og en lysere tone til badeværelset – og så har jeg fundet de flotteste børnetegninger frem til hjørnet. Og der er kun gået en enkelt dag…”

EFTER ANDET MØDE:
“Det bliver bedre og bedre herhjemme. Den visualisering jeg har øvet de sidste tre uger bliver nemmere for mig at mærke nu. Og min egen zone er blevet så hyggelig. Wauw, det er fedt!”

STINE

1:1 session & potentiale

EFTER FØRSTE MØDE:
“Hej igen, hvor var det dejligt at møde dig. Du så mig lige som jeg følte mig. Jeg har brugt de sidste dage på at se det hele fra en ny vinkel og det var så tiltrængt. Det er ikke sidste gang jeg trækker orakelkort sammen med dig, for de gav virkelig god mening. De passede lige til situationen. Med hensyn til zoner og funktioner, er der også allerede blevet en lettere stemning efter vi rykkede rundt.”

EFTER ANDET MØDE:
“Du er vanvittig god til at simplificere det rod jeg har – både mentalt og fysisk, hehe. De mentale billeder og metaforer du laver, sætter tingene i et perspektiv som jeg kan forholde mig til og det er super givende. Jeg ved hvad jeg skal fokusere på det næste stykke tid. Tak!”

ANNE

Eksempel PÅ FORLØB

TRIN FOR TRIN

1. Første møde - afklaring af behov

Primært en samtale, siddende/stående/gående – vi går en tur rundt i dit hjem (hvis det er online har du sendt billeder). Hvad er dine specifikke udfordringer både mentalt og i dine omgivelser?

Hvad drømmer du om nu og i fremtiden?

2. Område

Hvor skal der ændres og i hvilken prioritering? Alt dette kommer jeg med bud på. Det kan være alt fra sammenhæng i hjemmet til et specifikt værelse der er svært at være i eller indrette.

Du skal ikke vide hvad du vil have ændret – bare du fortæller mig om dine behov og udfordringer, så finder vi en løsning! 

3. Eventuelt interiør

Vi ser på eksisterende interiør og vi aftaler om der skal købes af supplerende ting – eksempelvis et tæppe, kunst eller en farve til væggen, en lænestol, planter etc…

4. Ændring

Det aftalte område ændres alt efter vores aftale om forløbet.

Vi kan gøre det sammen eller du kan følge den plan jeg laver. 

Du får selvfølgelig også selvomsorgsfulde opgaver/handlinger af mig. 

5. Succes

Der går ikke mange dage eller uger før du begynder at mærke en forskel og lidt efter lidt vil dit hjem føles mere tilfredsstillende, rart at være i og muligvis også endnu flottere – og det samme vil du mærke indeni. 

5. Opfølgning

Ahængigt af forløbet vil vi mødes eller snakke over telefonen.

Du er velkommen til at ringe eller skrive hvis du har spørgsmål!

TELEFON 21207877
MAIL kontakt@detfemterum.dk

healyourspace
healyourspace
healyourspace

"EN VIRKELIG GOD OPLEVELSE - VI GLÆDER OS TIL AT KOMME I GANG!"

Anna, Islands Brygge

"Tak! Den her løsning giver så god mening - nu bruger vi hele boligen!"

Cecilie & Andreas, Kongens Lyngby

"DER ER KLART EN BEDRE BALANCE NU"

Stine, Østerbro

"NYTÆNKENDE LØSNINGSFORSLAG"

Nathalie, Virum

"Det giver jo så meget mening. Ej, så behøver vi ikke bygge ud på 1. salen!"

Marie, Kongens Lyngby

"Der blev udvist stor respekt for indretning af min lejlighed, økonomi og familiesituation. En kæmpe tak til Emilie for hendes store empati og nærvær. "

Frederikke, Frederiksberg

Tak for hjælpen - her er blevet hyggeligt at være!

Jakob, Virum

HOMEinMIND

Håbets Allé 7
2800 Kgs Lyngby

emilie@homeinmind.dk

TLF 21207877
CVR 42872644

SEND EN BESKED

FØLG MED HER