“Vil du skabe et hjem der omfavner og holder dig? Et hjem der er personligt og afspejler dig? Jeg hjælper med dine omgivelser OG med din tilgang.
Du får små selvkærlige handlinger og opgaver, som løses ved hjælp af visualiseringer, positiv psykologi, oprydning, meditation, taknemmelighed
– ja, alle de ting der virker for lige netop dig.
Jeg guider til øget fokus indad, samtidigt med at der også bliver handlet konkret fysisk i dine omgivelser. Denne proces er mulig, fordi du ikke er alene!”

ANBEFALINGER

ONLINE OG/ELLER I DIT HJEM

Tusinde tak for besøget, det var meget berigende og har betydet at jeg har kunnet få noget fra hånden. Din måde at anskueliggøre delmål med råd om helt praktiske tilgange har fået mit mod op. Jeg har også fået skylden og skammen overvundet som har tynget og blokeret mig og som gjorde mig handlingslammet. At jeg ikke længere identificerer mig med det kaos og med kontroltabet, som du også gjorde mig opmærksom på. Det har gjort mig stærk og parat til at tage ansvaret tilbage, så jeg mærker at jeg nok skal få styr på det.
Dea

Coaching, Visuel terapi & Oprydning

Vi fik gentænkt planløsningen i vores hjem og er endt ud med noget der virkelig fungerer. Masser ekstra kvadratmeter uden tilbygning men blot bedre udnyttelse af eksisterende rum.

Emilie er top professionel, hjælpsom og sød. En kæmpe anbefaling herfra!

Cecilie & Andreas

Planløsning & Visuel rådgivning

Tak for hjælp til inddeling, opdeling og forslag til generel indretning i lejligheden. Her er blevet hyggeligt og rart at være. Det er smart at løsningerne kan laves af flere omgange! 

Jakob

Online coaching & Planløsning

Så er vi blevet færdige med byggeri – vi er SÅ glade for det hele, og meget glade for din hjælp!

ANNA & THOR

Planløsning & Visuel rådgivning

Her er en meget bedre balance. Det er så dejligt at gå ind af døren og bare føle jeg er sådan helt ægte hjemme. Jeg mærker ro og jeg er gladere!

STINE

Planløsning & Visuel terapi

Tak for idag og for alle dine inspirerende input. Begge børn var med på ideerne og synes, at det lyder spændende og meningsfyldt. Jeg har lyst til lige kort at sige, at din måde og træde ind i vores hjem, din nysgerrighed og begejstring var skøn.
Tak for at møde vores hjem og os på en fin og respektfuld måde. Det var dejligt at mærke, at du havde flere lag og dybder i din måde at anskue hjemmet på!

Charlotte

Sparring & Planløsning

Forventningens glæde blev indfriet!
Jeg havde besøg af Det Femte Rum og
blev mødt af en meget empatisk og sympatisk kvinde. Der blev udvist stor respekt for indretning af min lejlighed, min økonomi og vores familiesituation. En kæmpe tak til Emilie for hendes
store empati og nærvær. Med en evne til at udvise respekt for medmennesker, kan jeg på det varmeste anbefale andre at tage kontakt.

Frederikke

Planløsning & Visuel terapi

Bolig Terapi
Emilie / Det Femte Rum

"En virkelig god oplevelse - vi er SÅ glade for det hele og meget glade for din hjælp!"

Anna & Thor, Islands Brygge

"Vi indstillede hussøgningen og nu bruger vi vores rum på en optimal måde. Emilie er både sød og dygtig. En kæmpe anbefaling herfra!"

Cecilie & Andreas, Kongens Lyngby

"Der er klart en bedre balance nu og meget bedre plads..."

Stine, Østerbro

"Vi er så glade for vores rum og funktioner nu. Nytænkende løsningsforslag, tusind tak!"

Nathalie & Lasse, Virum

"Det giver jo så meget mening. Ej, så behøver vi ikke bygge ud på 1. salen!"

Marie, Kongens Lyngby

"Der blev udvist stor respekt for indretning af min lejlighed, økonomi og familiesituation. En kæmpe tak til Emilie for hendes store empati og nærvær. "

Frederikke, Frederiksberg

Tak for hjælpen - det er virkelig smart at jeg kan lave om lidt af gangen! Og her er hyggeligt nu.

Jakob, Virum

HOMEinMIND

Håbets Allé 7
2800 Kgs Lyngby

emilie@homeinmind.dk

TLF 21207877
CVR 42872644

SEND EN BESKED:

FØLG MED HER